Vodovodne instalacije

Vodovodne instalacije

Bilo u novogradnji ili obnovi postojećih kupaonica bilo za privatne ili komercijalne kupce mi smo sa našom uslugom uvijek tu za vas. Konzultacije, projektiranje, ugradnja i servis kao vodič ka optimalnom i funkcionalnom rješenju. Mi smo partneri u svim pitanjima koja se tiču naših klijenata preko instalacija vode i kanalizacije do montaže sanitarnih elemenata. Mi smo otvoreni za inovacije, najnoviji proizvode i tehnologije isporučene i instalirane od nas. Jamčimo apsolutno profesionalno i pravovremeno izvršenje svih radova.

Veleprodaja, sevis i logistika idu ruku za ruku zajedno. Jedna od naših jačih strana leži u višegodišnjoj suradnji sa našim dobavljačima. Vodeći se time prema našim kupcima postavili smo si cilj omiljenog dobavljača.

Bilo u novogradnji ili obnovi postojećih kupaonica bilo za privatne ili komercijalne kupce mi smo sa našom uslugom uvijek tu za vas.

Nudimo našim klijentima integrirana rješenja na zahtjev, organizaciju od planiranja do provedbe, kordinirane radove potrebne za izgradnju projekta centralnog grijanja iz jednog izvora.

Servis opreme

U sklopu Naše tvrtke se nalazi odjel koji se bavi servisom roba koje zastupamo. Među prvima u Bosni i Hercegovini postali smo ovlašteni servis za slavine (UNITAS-HERZ), vodokotliće (LIV), tlačne sklopke - pumpe (ELEKTROMASCHINEN).

Naša lokacija

VIMAR d.o.o.

Put za Aluminijski bb | 88000 Mostar

PDV broj: 227003320005

vimar---map-world