vimar-h1-section-1

Veleprodaja

vimar doo mostar - zastupnik unitas-herz slavina

Veleprodaja

Veleprodaja, servis i logistika idu ruku pod ruku zajedno. Jedna od naših jačih strana leži u višegodišnjoj suradnji sa našim dobavljačima. Vodeći se time prema našim kupcima postavili smo si cilj omiljenog dobavljača.

Pri tome ne vidimo se samo kao dobavljač nego kao i partner. To se temelji na povjerenju, a time i kvalitetu i pouzdanosti naših usluga. Preko 50 ugovornih partnera više od 25 godina garancija su naše kvalitete.

Katalog

Veleprodaja, sevis i logistika idu ruku za ruku zajedno. Jedna od naših jačih strana leži u višegodišnjoj suradnji sa našim dobavljačima. Vodeći se time prema našim kupcima postavili smo si cilj omiljenog dobavljača.

Bilo u novogradnji ili obnovi postojećih kupaonica bilo za privatne ili komercijalne kupce mi smo sa našom uslugom uvijek tu za vas.

Nudimo našim klijentima integrirana rješenja na zahtjev, organizaciju od planiranja do provedbe, kordinirane radove potrebne za izgradnju projekta centralnog grijanja iz jednog izvora.

Servis opreme

U sklopu Naše tvrtke se nalazi odjel koji se bavi servisom roba koje zastupamo. Među prvima u Bosni i Hercegovini postali smo ovlašteni servis za slavine (UNITAS-HERZ), vodokotliće (LIV), tlačne sklopke - pumpe (ELEKTROMASCHINEN).

Naša lokacija

VIMAR d.o.o.

Put za Aluminijski bb | 88000 Mostar

PDV broj: 227003320005

vimar---map-world