vimar doo mostar - centralno i podno grijanje

Centralno grijanje

Centralno grijanje

Nudimo našim klijentima integrirana rješenja na zahtjev, oranizaciju od planiranja do provedbe, kordinirane radove potrebne za izgradnju projekta centralnog grijanja iz jednog izvora. Dugogodišnja suradnja s pouzdanim partnerima omogućava nam da ponudimo široku ponudu proizvoda.

Nudimo sveobuhvatne i stručne savjete u podrjučju uštede toplotne energije. Savjetovanje je vrlo važno kod nas. Želimo vam od faze planiranja do završetka biti partner pri ruci. Za pitanja stoga rado nas kontaktirajte.

Katalog

Veleprodaja, sevis i logistika idu ruku za ruku zajedno. Jedna od naših jačih strana leži u višegodišnjoj suradnji sa našim dobavljačima. Vodeći se time prema našim kupcima postavili smo si cilj omiljenog dobavljača.

Bilo u novogradnji ili obnovi postojećih kupaonica bilo za privatne ili komercijalne kupce mi smo sa našom uslugom uvijek tu za vas.

Nudimo našim klijentima integrirana rješenja na zahtjev, organizaciju od planiranja do provedbe, kordinirane radove potrebne za izgradnju projekta centralnog grijanja iz jednog izvora.

Servis opreme

U sklopu Naše tvrtke se nalazi odjel koji se bavi servisom roba koje zastupamo. Među prvima u Bosni i Hercegovini postali smo ovlašteni servis za slavine (UNITAS-HERZ), vodokotliće (LIV), tlačne sklopke - pumpe (ELEKTROMASCHINEN).

Naša lokacija

VIMAR d.o.o.

Put za Aluminijski bb | 88000 Mostar

PDV broj: 227003320005

vimar---map-world