Udobnost življenja

vodovodne instalacije

Bilo u novogradnji ili obnovi postojećih kupaonica bilo za privatne ili komercijalne kupce mi smo sa našom uslugom uvjek tu za vas. Kolzating, projektiranje, ugradnja i servis kao vodič ka optimalnom i fukcionalnom rješenju. Mi smo partneri u svim pitanjima koja se tiču naših klijenata preko instalacija vode i kanalizacije do montaže sanitarnih elemenata. Mi smo otvoreni za inovacije, najnoviji proizvode i tehnologije isporučene i instalirane od nas. Jamčimo apsolutno profesionalno i pravovremeno izvršenje svih radova.

solarno grijanje

Sunčeve energije ima više nego dovoljno. Sa solarnim kolektorima uzmate je direktno za vaš dom, bilo za potrebe tople vode bilo kao dodadak grijanju. Oscilacija i naglih poskupljenja kod ovog izvora nema tako da je proračun veoma lak. Naš cilj je sa našim partnerima pružiti informacije o mogućnostma iskorištavanja sunčeve energije.

centralno grijanje

Nudimo našim klijentima integrirana rješenja na zahtjev, oranizaciju od planiranja do provedbe, kordinirane radove potrebne za izgradnju projekta centralnog grijanja iz jednog izvora. Dugogodišnja suradnja s pouzdanim partnerima omogućava nam da ponudimo široku ponudu proizvoda. Nudimo sveobuhvatne i stručne savjete u podrjučju uštede toplotne energije. Savjetovanje je vrlo važno kod nas. Želimo vam od faze planiranja do završetka biti partner pri ruci. Za pitanja stoga rado nas kontaktirajte.