Udobnost življenja

O nama

Tvrtka VIMAR TRADE doo iz Mostara osnovana je 1994 godine i bavi se veleprodajom opreme za vodovod, centralno grijanje i sanitarije. U sklopu tvrtke se nalazi odjel koji se bavi servisom roba koje zastupamo.
Tradicija i kvaliteta: Osim kvalitete mi imamo i tradiciju. Naö osnivač, gospodin Ivica Zovko, možda je baš u Vaš dom, prije 30 godina ugradio vodovodne instalacije koje i danas koristite i s kojim ste uvijek bili zadovoljni. Više od trećine stoljeća iskustva - to mi zovemo tradicijom. Tradicija je i činjenica da je još 1978. godine upravo g. Ivica otvorio prvu radionicu s opremom za vodovodne instalacije od koje će ubrzo nastati tvrtka koja se danas ubraja u vodeće ponuđače opreme za vodovodne instalacije i sanitarne opreme VIMAR TRADE doo Mostar.

Među prvima u Bosni i Hercagovini postali smo ovlašteni servis za slavine (UNITAS-HERZ), vodokotliće (LIV), tlačne sklopke - pumpe (ELEKTROMASCHINEN), a ujedno i zastupnik za opremu istih renomiranih tvrtki. Naravno, sva ta oprema, ali i ostala oprema za vodoinstalacije, instalacije centralnog grijanja poznatih europskih proizvođača nalaze se u našoj ponudi.
Misija: Značajno pridonositi građevinskoj djelatnosti uz brigu o okolišu i zajednici u cjelini.
Vizija: Biti vodeća tvrtka u regiji te biti prvi izbor našim klijentima i kupcima za njihove nove projekte.